Tuesday, October 6, 2009

Tipsia Edenului

Nu fura cireaşa, `cur pe mă-ta ! strigă şarpele-carucior-de-supermarket, atârnat de copac. Trei ani am muncit in Italea ca s-o pot agata de creanga. Negresa fugi in tufis, rusinata ca fusese deconspirata. Calca intr-un brobon de ciocolata. Fursec practica voyerismul sexual inca din tuciul cu apa si faina, unde privea ore in sir la cocoloasele de zahar. Ce cauti, bă, aici ? Parca era randul tau sa ai grija de "bubble wraps". Daca vor da foc la geamuri din nou ? ... frisca lor de piromani. Trebuie sa punem mana pe Cireasa Cunoasterii, altfel te devalizeaza Ăl De Sus de inc-o coastă si ajungi ca Marilyn Manson. Fursec stia ca Negresa avea intotdeauna dreptate, iar orice rezistenta, futilă.

In vizuina, "bubble wraps" discutau despre fizica cuantica. Lasasera gazul deschis, fara flacara. Dude, i`m so... stoned, catre un bubble wrap. Tripping balls, dude. raspunse.

Urmatoarea zi, Negresa il alungi pe Fursec de firimituri, pana reusi sa-i dea forma unei cârpe... alungite. Îi inmana biciul familiei, ustensila cumparata dintr-un sex shop din Amsterdam si cu ajutorul carei fusese blagoslovita Banana von Curmale. Ii puse siragul de pene in jurul gatului si-l puse sa mearga pe jar. Obicei vechi de initiere in lupta. Barbate, esti pregatit. Du-te si mătrăşeşte-l pe sarpe.

Ajuns in fata copacului, "Tree Of Life", dadu cu nuiaua in frunzis. Simti o sete de sange ce il impedica sa se opreasca dupa prima lovitura, cand se trezi cu trei rotiţe langa picioare. Firimiturile curgeau şiroi. Obosi in cele din urma. Nici urma de sarpe. Se aseza pe un dâmb de tipsie, pesemne unde fusese lovită de colţul chiuvetei. Medita... "de unde rotiţe ?". Singura posibilitate ar fi ... ROTITE DE CARUCIOR DE SUPERMARKET !

Tarziu, se autointroduse in patul matrimonial. Il trada mirosul de prajituri incinse. Maine furam oăle Ăluia De Sus ?

2 comments:

Unknown said...

Dar pe cand Fursec isi scotea glazura pe ritmuri de patiserie,il napadeste un gand infricosator. Daca rotitele erau de la Babuinul fermecat? Ca parca ieri il vazuse schiopatand...

Unknown said...
This comment has been removed by the author.