Friday, February 6, 2009

Michael Jackson e pe Marte, femeile is de pe Venus

via Times.ro (acum Trombon.ro)

Agentia Rusa de monitorizarea a spatiului "Ghilimeki" a sesizat in noaptea de 25 iunie anomalii in schimbul obisnuit de energie dintre Terra si satelitul sau natural, Marte.

"S-au rupt varfurile creioanelor 0.5 ce inregistrau activitatea cosmosului. Banuim ca acest fenomen extraordinar este legat de moartea cantaretului M. Jackson" a afirmat mahmur, un cercetator rus.

Mama Omida a tinut o conferinta de presa unde a intarit spusele savantilor rusi: "am simtit o furnicatura la nivelul bazinului, iar cum Luna forma un paralipiped perfect cu cele trei turnulete de pe vila, am dus o mana sub centura, o mana am intins-o catre cer si am mugit AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA"

Un alt medium controversat si frate al decedatului, Michael Moore din SUA, sustine ca Michael Jackson a parasit Pamantul, pentru a se muta alaturi de Elvis si alte celebritati, pe Marte.

Pentru a nu produce un dezechilibru in ecosistemul celebritatilor, in schimbul lui M.J. a revenit pe Pamant Marilyn Monroe, din concediul prelungit pe orbita planetei Venus.

De consemnat axioma "barbatii sunt de pe Marte, femeile din Muntii lui Venus".

No comments: